Salaş Pantolon Kombinleri Tesettür

19.09.2024
3
Salaş Pantolon Kombinleri Tesettür

Salaş pantolon kombinleri tesettür modasında oldukça popüler ve rahat seçenekler arasındadır. Hem rahatlık hem de şıklık sunan vazgeçilmez parçalar arasında yer alan salaş pantolon nasıl kombin edilmelidir. Aslında geniş paça ve bol kesim pantolonlar farklı kombin seçenekleri ile kullanılmaktadır. Üstelik her ortamda ve 4 mevsim kullanıma uygun modellerdir.

Salaş Pantolon Kombinleri

Salaş pantolon kombinleri tesettür stilleri günlük kombinlerden özel gün kombinleri ne kadar kullanılmaktadır. Yani salaş pantolon ile rahatlıkla iş kombini veya özel gün kombinleri yapabilirsiniz. Günlük kombinlerin rahatlığını da salaş pantolonlarla sağlayabilirsiniz.

Bol salaş pantolon tesettür kombinleri

Bol salaş pantolon tesettür kombinleri

Salaş Pantolon Üzerine Ne Giyilmelidir?

Tunik, gömlek tişört, bluz, sweatshirt, yelek ve ceketleri salaş pantolonla eşleştirebilirsiniz. Eşleştirme sırasında dikkat etmeniz gereken tek detay vücut tipinize uygun öz kombin parçası seçmektir.

Salaş Gömlek Kombinleri Kadın

Örneğin akşam yemeği daveti için siyah salaş pantolon üstüne beyaz gömlek ve siyah blazer ceket kullanabilirsiniz. Böylece muhteşem bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu kombinde yüksek topuklu stilettolar şıklığınızı üst seviyelere taşıyacaktır.

Salaş Pantolon Altına Nasıl Ayakkabı Gider?

Aslında ayakkabı seçimi tercih edeceğiniz üst kombin parçası ile eşleşmelidir. Örneğin thor kombinlerde spor ayakkabı, sneaker ayakkabı ve makosen ayakkabı kullanabilirsiniz. Ancak akşam yemeği ve iş kombinleri gibi kombinlerde yarım topuk veya tam topuklu ayakkabı kullanmalısınız. Böylece daha şık görünürsünüz.

Salaş Pantolon İle Tesettür Özel Gün Kombinleri

Özel günlerde saten veya ipek salaş pantolon kullanabilirsiniz. Salaş pantolonları dantel ve güpür detaylı şık tuniklerle kombinleyerek tarz görünebilirsiniz. Bu kombinde topuklu ayakkabı ve şık takılar kullanarak daha dikkat çekici ve mükemmel görünebilirsiniz.

salaş pantolon üstüne ne giyilmelidir

salaş pantolon üstüne ne giyilmelidir

Salaş Pantolon İle Spor Kombinler

Günümüzde spor yaparken kullanılan rahat pantolonlar arasında salaş pantolonlar ilk sıralardadır. Tişört, sweatshirt ve spor ayakkabılar ile kombinleyerek rahat ve şık spor görünüm yakalayabilirsiniz.

Salaş Pantolon İle Tesettür İş Kombinleri

Salaş pantolonları iş yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle düz renkli yüksek bel modeller profesyonel bir görünüm sunmanızı sağlayacaktır. Yüksek bel ve düz renkli salaş pantolon ile gömlek ve blazer ceket eşleştirmesi yapabilirsiniz. Bu kombin de zarif aksesuarlar ve yüksek topuklu ayakkabılar sofistike görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Salaş Pantolon İle Tesettür Günlük Kombinler

Günlük kombinlerde rahatlığı ön planda olan kıyafetler kullanılmaktadır. İşte tam da bu noktada salaş pantolonlar mükemmel bir seçenektir. Hafif kumaşlardan yapılan salaş pantolonları özellikle yaz aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üzerine uzun tunik veya bluz kullanarak yaz sıcaklığında meydan okuyabilirsiniz. Bu tarz kombinlerde spor ayakkabı veya sandaletler kombin tamamlayıcılardır.

Salaş Pantolon İle Dört Mevsim Kombin Yapımı

Salaş pantolonları yaz aylarında ince ve hafif kumaşlarla kullanmalı kış döneminde ise daha sıcak tutan kumaşlar tercih edilmelidir. Yaz aylarında hafif üst kombin parçası ile eşleştirilen salaş pantolonlar, kış döneminde kazak ve botlarla kullanılmaktadır.

salaş pantolon altına nasıl ayakkabı gider

salaş pantolon altına nasıl ayakkabı gider

Salaş pantolon kombini yaparken renk uyumuna dikkat etmelisiniz. Düz renkte salaş pantolonları desenli üstlerle, desenli salaş pantolonları düz renkli üstlerle kullanmalısınız. Şans seçimini de bu doğrultuda yapmalısınız.

Salaş pantolon kombinlerinde aksesuar önemli detaylardır. Özel günlerde şık takılar kullanarak kombini daha da zenginleştirebilirsiniz.

Salaş Pantolon Üstüne Ne Giyilir?

Mevsime uygun kumaşlar seçerek şıklığın yanında rahatlıkta sağlayabilirsiniz. Sonuç olarak tesettür kombinlerinin çok yönlü kombin parçalarından olan salaş pantolonu her ortamda kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki resim galerisinde bu senenin tesettür salaş pantolon modelleri ile yapılan kombinler paylaşılmıştır. Görselleri inceleyerek daha fazla ayrıntıya sahip olabilirsiniz.

Resim Galerisi: Bol Salaş Pantolon Kombinleri

Bir önceki makalemiz olan Haki Yeşil Pantolon Kombinleri Tesettür başlıklı yazımızda Haki Yeşil Pantolon Kombinleri Tesettür hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu