Mavi Tunik Kombinleri Tesettür

05.09.2024
35
Mavi Tunik Kombinleri Tesettür

Mavi tunik kombinleri tesettür stilleri ile zarafeti ve şıklığı bir arada sunan kombinler yapabilirsiniz. Tesettür modasında mavi tunik sıklıkla kullanılmaktadır. Çünkü mavi, bu senenin moda renkleri arasında da geniş bir şekilde yer almaktadır. Ancak bunun dışında mavi rengin sakinleştirici ve huzur verici etkisi de tunik kombinlerinde kendisini göstermektedir.

Peki mavi tunikler nasıl kombinlenmelidir? İşte farklı stillerde kullanabileceğiniz önemli detaylar.

Açık Ve Koyu Mavi Tunik Kombinleri Tesettür

Mavi kimlik kombinleri tesettür tarzında farklı sitillere uyum sağlayacak şekilde öne çıkmaktadır.

Mavi tunik altına hangi renk pantolon giyilir? Açık ve koyu mavi tunik üstüne hangi renk şal olur? Sorularının cevabı mavi ile uyumlu renkler çerçevesinde belirlenmelidir. Ancak bunu yaparken ten rengi uyumu da dikkate alınmalıdır. Böylece etkili ve şık kombinler yapabilirsiniz.

Mavi kot tunik kombinleri

Mavi kot tunik kombinleri

Mavi Tunik Altına Hangi Renk Pantolon Giyilir?

Mavili tesettür kombinlerinde en çok kullanılan kombin parçalarından biri tunik modelleridir. Tesettür tunikler, doğru renklerle eşleştirildiği zaman muhteşem sonuçlar vermektedir.

Beyaz Pantolon Mavi Tunik İle Kombin

Mavi tunikler ile en klasik ve zamansız kombinlerden ilki beyaz pantolon mavi tunik kombinleridir. Çünkü beyaz ile mavi muhteşem uyum yakalamaktadır. Ayrıca günlük hayatta ve özel davetlerde de kullanılan kombinler sunmaktadır. Mavi tunik ile beyaz pantolon ve beyaz bir eşarp kullanabilirsiniz. Bu kombini ten rengi ayakkabı ile tamamlayarak zarafetinizi daha da artırabilirsiniz.

Mavi tunik altına beyaz pantolon dışında mavi ile uyumlu renkler arasından seçtiğiniz diğer renkleri kullanabilirsiniz. Açık mavi tunik ile koyu renkler, koyu mavi tunik ile açık ve pastel renkler kullanmalısınız. Böylece daha şık kombinler yapabilirsiniz.

Mavi  Tunik Altına Ne Giyilir?

Tesettür tunikler, etek ve pantolonlarla eşleştirilmektedir. Mavi tuniğin altına açık ve koyu tonlarda etek ve pantolon kullanabilirsiniz.

Mavi tunik kombinleri tesettür

Mavi tunik kombinleri tesettür

Özellikle siyah ve lacivert ile yapılan mavi tunik kombinleri, tüm ortamlarda kullanabileceğiniz kombinlerdir. Çünkü mavi siyah ve mavi lacivert eşleştirmesi modern ve şık görünüm sunmaktadır.

Mavi Pantolonun Üstüne Ne Renk Giyilir Bayan

Koyu renklerle mavi eşleştirildiği zaman ortaya çıkan kontrast, sofistike ve dikkat çekici bir tarz sunmaktadır. Bu tarz kombinlerde uyumlu çanta ve ayakkabı ile daha da mükemmel görünebilirsiniz.

Mavi Tuniğin Üzerine Hangi Renk Şal Olur?

Mavi tesettür tunik kombinlerinde desenli eşarp veya şal kullanarak kombininizi hareketlendirebilirsiniz. Desenli eşarp ve desenli şalları sade tuniklerle kombinlemelisiniz. Böylece daha şık kombinler yapabilirsiniz. Desenli mavi tesettür tunik modelleri ile ise desenli eşarp ve şal kullanabilirsiniz. Böylece daha dinamik bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Eşarp desenlerinin mavi tunik ile uyumlu tonlarda olmasına özen göstermelisiniz.

Mavi Tuniğe Hangi Aksesuar Gider?

Tesettür mavi tunik kombinlerinde aksesuar seçimi de önemlidir. Böylece kombinininiz daha hareketli ve canlı görünecektir. Mavi tunik ile gümüş ve altın takılar kullanarak mavi renginin zarafetini ön plana çıkarabilirsiniz. Özellikle uzun kolyeler ve şık bilezikler tunik kombinin tamamlayacak en ideal aksesuarlardır.

Mavi tunik şal kombinleri

Mavi tunik şal kombinleri

Mavi Tuniğin Altına Ne Renk Ayakkabı Gider?

Açık ve koyu mavi tunik altına ayakkabı kullanırken mavinin tonlarını dikkate alabilirsiniz. Ancak pantolon ile eşleşen, çanta ile eşleşen veya şal renginiz ile eşleşen ayakkabılar daha doğru olacaktır. Böylece daha canlı ve hareketli kombinler yapabilirsiniz.

Mavi İle Uyumlu Renkler- Tüm Tonlarıyla

Aşağıdaki resim galerisinde bu senenin mavi tesettür tunik modelleri ile yapılan görselleri sunuyoruz. Görselleri inceleyerek daha fazla ayrıntıya sahip olabilirsiniz.

Resim Galerisi: Mavi Tunikli Tesettür Kombinleri

Bir önceki makalemiz olan Haki Yeşil Pantolon Kombinleri Tesettür başlıklı yazımızda Haki Yeşil Pantolon Kombinleri Tesettür hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu