İndigo Mavi Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

31.07.2024
114
İndigo Mavi Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

İndigo mavi elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir başlıklı yazımızda elbisenin rengine ve etkinliklerine bağlı detaylar paylaşacağız. Aslında elbise altına ayakkabı seçerken elbisenin tonuna ve tarzına göre kişisel tercihler yapılmalıdır. Böylece daha küçük ve stil sahibi kombinler yapabilirsiniz. Gelin şimdi hep birlikte indigo mavisi elbise kombinleri çerçevesinde indigo mavi abiye ve elbise kombin detaylarını birlikte görelim.

İndigo Mavi Elbise Ayakkabı Kombinleri

İndigo mavisi elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir diye merak edenlere indigo mavisine uyan renkler tercih edilmelidir diyoruz. Elbiseyi kullanacağınız ortam, mevsim ve elbisenin tarzı ayakkabı modeli seçiminde belirleyici olmaktadır.

indigo rengi elbiseye hangi renk ayakkabı gider

indigo rengi elbiseye hangi renk ayakkabı gider

İndigo Mavisi Elbiseye Beyaz Ayakkabılar

Özellikle yazlık elbise tercihlerinizde indigo mavisi kullanıyorsanız, beyaz ayakkabı öneriyoruz. Çünkü beyaz ayakkabı, özellikle yazlık kombinlerde fresh görünüm sunmanızı sağlayacaktır. Bu kombini düğün, ofis, doğum günü ve parti kombinlerinde kullanabilirsiniz.

İndigo Mavisine Siyah Ayakkabı

Siyah ayakkabılar, hemen hemen tüm elbise renkleri ile uyum sağlamaktadır. İndigo mavisi kıyafet ile sofistike veya klasik bir görünüm yakalamak mı istiyorsunuz? O halde siyah ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Özellikle resmi ya da yarı resmi kombinlerde siyah ayakkabı üstüne indigo mavisi elbise kullanabilirsiniz.

indigo mavisi elbise siyah ayakkabı kombinleri

indigo mavisi elbise siyah ayakkabı kombinleri

İndigo Mavisi Elbiseye Metalik Tonlarda Ayakkabı

Altın ve gümüş tonlarda ayakkabı ile indigo mavisi elbiseye eşleştirdiğinizde lütfen gösterişli bir görünüm sunarsınız. Bu nedenle özellikle düğün, balo ve gece davetleri gibi özel etkinliklerde indigo mavisi abiye elbise altına metelik tonlarda ayakkabı kullanabilirsiniz. Böylece şıklığınızı üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

>>> Mavi İle Uyumlu Renkler- Tüm Tonlarıyla

Ton Sür Ton Kombinler

Ton sür ton kombinler için elbise renginden bir iki ton açık veya koyu ayakkabı kullanmalısınız. Yani açık mavi veya açık mavi diye benzer tonlarda ayakkabı seçerek indigo mavisi ile eşleştirebilirsiniz. Ancak ayakkabı rengi ile elbise rengi arasından belirgin fark olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü ancak bu şekilde etkileyici bir görünüm sunabilirsiniz.

Aslında diğer elbise ayakkabı kombinlerinde olduğu gibi indigo mavisi elbise veya indigo mavi abiye ile de kombin yaparken zevklerinize göre seçim yapmalısınız.

Aşağıdaki resim galerisinde bu senenin indigo mavi elbise, indigo mavi abiye, indigo mavi takım elbise ve indigo mavi tesettür elbise kombinleri için ayakkabı eşleştirmeleri paylaşılmıştır. Görselleri inceleyerek daha fazla ayrıntıya sahip olabilirsiniz.

Resim Galerisi: İndigo Mavi Elbise Kombinleri

Bir önceki makalemiz olan Haki Yeşil Pantolon Kombinleri Tesettür başlıklı yazımızda Haki Yeşil Pantolon Kombinleri Tesettür hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu