Voleybol Saç Modelleri- 9 Şık Model

11.07.2024
120
Voleybol Saç Modelleri- 9 Şık Model

Voleybol saç modelleri, hem kolay, hem rahat, hem de şık olmalıdır. Voleybol için saç modelleri kısa ve uzun stillerden oluşmaktadır. Ayrıca örgü voleybol saç modeli, voleybol saç bandı saç modeli ve gibi kadın sporcu saç stilleri vardır. İşte muhteşem voleybol saç stilleri detayları…

Voleybol Maçlarına Giderken Yapılan Saç Modelleri

Voleybol saç modelleri, trend kısa saç stilleri yanında uzun stilleri yine de öne çıkmaktadır. Özellikle toplu saç modelleri şık tasarımları ve kullanım rahatlığı ile dikkatleri çekmektedir.

Örgü Voleybol Saç Modelleri

Özellikle uzun saçlarda örgülü saç modelleri kullanılmaktadır. Voleybol için saç modeli kolay stilleri arasında ilk sırada örgülü saçlar vardır. Çünkü, örgülü saçlar kolay kolay dağılma. Böylece maç sonuna kadar konforlu anlar geçirebilirsiniz.

Mısır Örgüleri

Dilerseniz renkli bantlar ekleyerek yapabileceğiniz mısır örgüleri teknikleri vardır. Ters mısır örgüsü veya klasik mısır örgüsü yapabilirsiniz. Ayrıca saçları ortadan ayırarak ikili mısır örgü saç modeli de yapabilirsiniz. Renkli bantlarla saçlarınızı güzelleştirirken, daha sportif ve dinamik görünebilirsiniz.

voleybol için örgülü uzun saç

voleybol için örgülü uzun saç

Hollanda Örgüsü

Örgü voleybol saç modelleri içerisinde bulunan Hollanda örgüleri, gösterişli saç örgüleri arasındadır. Saçları ikiye bölerek ters örgü şeklinde yapılmaktadır. Bu şekilde saçlar hem gür hem de spor görünüm sunmaktadır.

voleybol için tekli hollanda örgüsü

voleybol için tekli hollanda örgüsü

Yanları Örgülü At Kuyruğu

Özellikle uzun saçlarda at kuyruğu saç stili çok sık kullanılmaktadır. Saçların tamamını belli aralıklarla at kuyruğu noktasına kadar ince ince örün. Daha sonra at kuyruğu noktasında saçları sıkıca toplayarak uç kısımlarını serbest bırakabilirsiniz. Dilerseniz uç kısımlarını da ince ince örgüler yaparak kullanabilirsiniz.

yandan örgülü at kuyruğu

yandan örgülü at kuyruğu

Yan örgülü at kuyruğu modeli seçenekleri arasında saç örgüde bulunmaktadır. Sol kulak hizasından başlayarak sağ kola hizasına kadar şelale örgü yapın. Geride kalan kısmı ise klasik örgü ile tamamlayın. Daha sonra dilerseniz düşük at kuyruğu dilerseniz yüksek at kuyruğu yapabilirsiniz.

Fransız Örgülü Saç

Aslında fransız örgüleri, her yaştan bayanlar için önerilen voleybol saç stilleri arasındadır. Sıkı ve dağılmayan bir örgü modelidir. Bu nedenle en hareketli sporlarda bile sıklıkla kullanılmaktadır. Fransız örgü tekniğini dilerseniz tek dilerseniz ikili şekilde yapabilirsiniz.

Yarım Topuz Sonrası Örgü

Saçları yarım topuz noktasında bağlayın. Geri kalan kısmı ise mısır örgü veya balık sırtı örgü tekniği ile enseye kadar örün. Bu örgü tekniğini saç uçlarında bitirebileceğiniz gibi ense hizasında bitirerek geri kalan saçları serbest kullanabilirsiniz.

Voleybol İçin Toplu Saç

At kuyruğu saç modeli ve ense topuzu saç modeli en sık kullanılan saç modelidir. Ayrıca bella topuzu ve yüksek topuzda voleybol toplu saç stilleri arasındadır.

voleybol için toplu saç

voleybol için toplu saç

Voleybol İçin Saç Modelleri Kısa

Kısa saç için voleybol stilleri arasında genelde pixie saç modeli vardır. Çünkü hem aksesuar gerektirmez hem de rahattır. Aslında yıka ve çık saç modelleri olarak da bilinen çok kısa saç modellerini de kullanabilirsiniz.

Voleybol için saç modelleri kısa

Voleybol için saç modelleri kısa

Resim galerisinde bu senenin saç stilleri çerçevesinde voleybol saçı görselleri paylaşılmıştır. Görselleri inceleyerek daha fazla detaya sahip olabilirsiniz.

Resim Galerisi: Voleybol Saç Modeli

Bir önceki makalemiz olan Kolay Saç Örgü Modelleri Ve Yapılışları başlıklı yazımızda Kolay Saç Örgü Modelleri Ve Yapılışları hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu