Beyaz Saça Ombre | 5 Farklı Seçenek

11.05.2024
202
Beyaz Saça Ombre | 5 Farklı Seçenek

Beyaz saça ombre son dönemlerin saç akımları arasında yer almaktadır. Beyaz saca ombre olur mu konusunu birlikte inceleyelim. Geçmişte beyaz saçlar sadece yaş ilerlemesinden kaynaklanırdı. Ancak günümüzde saç boyaları, için ve diğer nedenlerden dolayı saçlar erken beyazlamaktadır. Bu noktada da ombre, beyaz saçları problem olmaktan çıkarmaktadır. Peki beyaz ombre saç modelleri nelerdir? Yoğun beyaz saçlara veya seyrek beyaz saçları ombre nasıl yapılmaktadır?

Beyaz Saça Ombre Nasıl Yapılır?

Beyaz saça ombre yaparken genelde dip kısımlarda ombre uygulanmaktadır. Çünkü beyaz saçlar genellikle dip kısımlarda ortaya çıkmaktadır. Dip ombre ile de saç diplerindeki beyazlar belirgin olmaktan çıkmaktadır.

Beyaz ombre saç

Beyaz ombre saç

Ombrede Renk Seçeneği

Beyaz ombre saç için renk seçimi oldukça önemlidir. Beyaz saçlara en uygun ombre renkleri arasında koyu kestane, koyup buğday ve patlıcan moru ilk sıradadır. Ayrıca çikolata kahve, kızıl ve kumral tonları da kullanılmaktadır. Bu renkler hem beyazları kusursuz şekilde kapatmaktadır. Ayrıca beyaz saçlar bu saçların alacalığına karışarak uzun süre fark edilmemektedir.

Beyaz Saça Gri Ombre

Beyaz saçlara uygulanan gri ombre saçları modern ve sofistike bir görünüme kavuşturacaktır. Özellikle yoğun beyaz saçlarda koyu gri ombre kullanılmaktadır. Ancak gri ombre tüm ten renkleri yakışmamaktadır. Bu nedenle beyaz saça gri ombre yaptırmadan önce gri ombre bana yakışır mı testi yapmalısınız. Böylece daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Peki Grinin Hangi Tonu Beyaz Saçlara Uygundur?

Özellikle kül gri beyaz saçlara uygulanan gri tonları arasında yer almaktadır. Çünkü kül grisi soğuk alt tonlu bir renktir. Üstelik beyaz saçlara doğal bir görünüm kazandırmaktadır.

Beyaz saclara ombre gri

Beyaz saclara ombre gri

Platin gri, beyaz saçlarda modern bir hava yaratırken parlak da bir görünüm kazandırmaktadır. Özellikle beyaz tenli, beyaz saça sahip olanlar platin gri kullanabilirler.

Gümüş gri, beyaz saçlara sofistike görünüm kazandırmak isteyenler gümüş gri ombre yapabilirler. Gümüş gri beyaz renge yakın olduğu için beyaz saçlara daha doğal ve muhteşem bir görünüm kazandırmaktadır.

Okurlarımız buna da baktı >>Beyaz Saçlara Hangi Renk Boya Gider?

Mavi gri saç rengi ile beyaz saçlara ombre yapabilirsiniz. Özellikle cesur saç renklerinden hoşlananlar beyaz saçlara mavi gri ombre yapabilirler.

Evde Beyaz Saça Ombre Yapılır Mı?

Aslında ombre profesyonel bir kuaför işidir. Çünkü saç uzmanları, saç rengine, saç yoğunluğuna, saç tipine göre seçim yapmaktadır. Ayrıca ten rengine uygun renkler belirleyerek daha estetik görünen doğal sonuçlar sağlamaktadır. Bu nedenle beyaz saçlara ombre yaptırmadan önce profesyonel destek alınmalıdır.

Aşağıdaki resimleri resimde bu senenin beyaz saça yakışan ombre renkleri paylaşılmıştır. Görselleri inceleyerek daha fazla ayrıntıya sahip olabilirsiniz.

Resim Galerisi: Beyaz Ombre Saç Modelleri

Bir önceki makalemiz olan Kolay Saç Örgü Modelleri Ve Yapılışları başlıklı yazımızda Kolay Saç Örgü Modelleri Ve Yapılışları hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu