11 12 Yaş Abiye Modelleri Ve Fiyatları

19.08.2024
2.327
11 12 Yaş Abiye Modelleri Ve Fiyatları

11 12 yaş abiye modelleri ve fiyatları düğün sezonunda en çok sorulan sorular arasındadır. 12 yaş abiye, doğru saç modeli ile de eşleştirilmelidir. Böylece daha güzel kombinler ortaya çıkmaktadır.

Kız çocukları özel günlerde annelerine ve ablalarına özenerek tıpkı büyükler gibi güzel görünmek istemektedir. Bu sebeple çocuk giyim sektörü, bu ihtiyacın karşılanması için çalışmalar yapmıştır. Bu senenin 12 yaş abiye modelleri de tasarımları ile öne çıkmaktadır.

12 Yaş Abiye

11 12 yaş abiye modelleri ve fiyatları, geniş ürün yelpazesiyle öne çıkmaktadır.

önü kısa arkası uzun 12 yaş abiye elbise

önü kısa arkası uzun 12 yaş abiye elbise

Son zamanlarda çocuk abiye giyimi, çocuk giyim sektöründe önemli ivme kazanmıştır. Çocuklara göre kız çocuk abiyeler, hem çocukların hem de onların anne babalarının dikkatini çekmektedir.

12 Yaş kız Çocuk Abiye 

Tıpkı yetişkin abiye kıyafetlerinde olduğu gibi 11 12 yaş kız çocuk abiye de renk renk seçenekler bulunmaktadır. Pullu kumaşlar, payetli kumaşlar, rengârenk tüller, parlak saten geçişler sıklıkla kullanılan kumaşlardır.

12 yaş için abiye kısa

12 yaş için abiye kısa

Sayısız renk ve model seçeneklerinde çocuk abiye kıyafetleri çocukların dikkatini çekmektedir.

12 yaş kız abiye tasarlayan stil uzmanları, çocuklara göre abiye modellerini bir yetişkinden daha özenli süslemektedir. Böylece daha şirin ve şık tasarımlar ortaya çıkmaktadır.

Çoçuklara göre abiye modelleri

Çoçuklara göre abiye modelleri

Çocuk abiye 12 yaş tasarımcıların dikkat ettiği birçok önemli nokta vardır.

Bunlardan en önemlisi, çocuklara uygun çocuk abiye kıyafet modellerine ve yaşa uygun tasarımlar yapmaktır. Yaşa göre çocuk abiyesi ise 0-7 yaşa kadar çocukları şirin gösteren çocuk elbiseleri tarzında, 7-15 yaş arası ise şıklığı ön plana çıkarak kıyafetler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Çocuklara göre abiye

Çocuklara göre abiye

Çocuk abiye modelleri ile üst düzey şirinlik ve şıklık için çocuk abiye saç modeli de elbiseye ve ortama uygun şekilde yapılmalıdır. En çok kullanılan çocuk abiye saç modeli, açık saç modeli, balerin topuzu saç, topuz saç, permalı saç, maşalı saç şeklindedir.

İlginizi çekecektir >> Kiz Çocuk Abiye Elbise 2025 Modası

12 yaş abiye elbise fiyatları, abiyenin modeline, kullanılan malzemeye, dikim kalitesine ve sezonuna göre değişmektedir. Ortalama 750 TL ile 4000 TL arasında değişmektedir.

Çocuk abiye elbiseler hakkında daha fazla detay için derlediğimiz görselleri daha fazla detay için sizlere sunuyoruz.

Resim Galerisi: Çocuklara Göre Abiye Modelleri

Bir önceki makalemiz olan Tarz Abiyeler başlıklı yazımızda Tarz Abiyeler hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu